Działania edukacyjno-szkoleniowe
Od finger food do petits fours
Działania integrująco-wspierające
Konkurs "Stół Pięknie Nakryty"
Konkurs kulinarny "Zboża najwyższej jakości - Powrót do zbóż pradawnych"
Wizyta w BZSZ w Ustrzykach Dolnych
Panele dyskusyjne
Panel dyskusyjny pt. „Roboty w gastronomii – przyszłość czy zagrożenie?”,
Panel dyskusyjny z cyklu „BCU – nowa rzeczywistość w trójkącie wiedzy”
Panel dyskusyjny pt. „Sztuczna inteligencja w gastronomii – pomoc czy zagrożenie?”
Materiały dotyczące innowacji technologicznych, społecznych, organizacyjnych dotyczące zawodów gastronomicznych i kelnerskich
Innowacje organizacyjne w dziedzinie gastronomii i kelnerstwa
Innowacje marketingowe w dziedzinie gastronomii i kelnerstwa
Innowacje społeczne w dziedzinie gastronomii i kelnerstwa
Innowacje technologiczne w dziedzinie gastronomii i kelnerstwa
Materiały edukacyjne dotyczące transformacji cyfrowej
Kompetencje cyfrowe w dziedzienie gastronomii i kelnerstwa - AI (sztuczna inteligencja)
Kompetencje cyfrowe w dziedzienie gastronomii i kelnerstwa - kod QR menu
Kompetencje cyfrowe w dziedzienie gastronomii i kelnerstwa - robot-kelner
Materiały edukacyjne dotyczące transformacji zielonej
Kompetencje zielone w dziedzienie gastronomii i kelnerstwa - energia cieplna
Kompetencje zielone w dziedzienie gastronomii i kelnerstwa - energia elektryczna
Kompetencje zielone w dziedzienie gastronomii i kelnerstwa - gospodarka wodna
Materiały dotyczące promocji zawodów i kształcenia
Technik żywienia i usług gastronomicznych
Pracownik pomocniczy gastronomii