Slide

Relacja ze szkolenia 30-godzinnego dla osób dorosłych pn.
Tworzenie dań kuchni bankietowej z wykorzystaniem nowoczesnych trendów
Termin szkolenia: 28.01.2025 r. – 30.01.2025 r.
Tworzenie dań kuchni bankietowej z wykorzystaniem nowoczesnych trendów
Termin szkolenia: 28.01.2025 r. – 30.01.2025 r.

Relacja ze szkolenia 30-godzinnego dla osób dorosłych pn.
Przygotowanie pizzy włoskiej w oparciu o najnowsze trendy
Termin szkolenia: 23.01.2025 r. – 25.01.2025 r.
Przygotowanie pizzy włoskiej w oparciu o najnowsze trendy
Termin szkolenia: 23.01.2025 r. – 25.01.2025 r.

Relacja ze szkolenia 30-godzinnego dla osób dorosłych pn.
Tworzenie dań kuchni bankietowej z wykorzystaniem nowoczesnych trendów
Termin szkolenia: 20.01.2025 r. – 22.01.2025 r.
Tworzenie dań kuchni bankietowej z wykorzystaniem nowoczesnych trendów
Termin szkolenia: 20.01.2025 r. – 22.01.2025 r.

Relacja ze szkolenia 15-godzinnego dla nauczycieli pn.
Przygotowywanie deserów restauracyjnych
Termin szkolenia: 16.01.2025 r. – 17.01.2025 r.
Przygotowywanie deserów restauracyjnych
Termin szkolenia: 16.01.2025 r. – 17.01.2025 r.

Relacja ze szkolenia 30-godzinnego dla osób dorosłych pn.
Przyrządzanie kawy z wykorzystaniem technik art-cafe
Termin szkolenia: 13.01.2025 r. – 15.01.2025 r.
Przyrządzanie kawy z wykorzystaniem technik art-cafe
Termin szkolenia: 13.01.2025 r. – 15.01.2025 r.

Relacja ze szkolenia 30-godzinnego dla osób dorosłych pn.
Tworzenie dań kuchni bankietowej z wykorzystaniem nowoczesnych trendów
Termin szkolenia: 13.01.2025 r. – 15.01.2025 r.
Tworzenie dań kuchni bankietowej z wykorzystaniem nowoczesnych trendów
Termin szkolenia: 13.01.2025 r. – 15.01.2025 r.

Relacja ze szkolenia 15-godzinnego dla uczniów pn.
Tworzenie dań kuchni bankietowej z wykorzystaniem nowoczesnych trendów
Termin szkolenia: 07.01.2025 r. – 08.01.2025 r.
Tworzenie dań kuchni bankietowej z wykorzystaniem nowoczesnych trendów
Termin szkolenia: 07.01.2025 r. – 08.01.2025 r.

Relacja ze szkolenia 30-godzinnego dla osób dorosłych pn.
Przyrządzanie kawy z wykorzystaniem technik art-cafe
Termin szkolenia: 09.12.2024 r. – 11.12.2024 r.
Przyrządzanie kawy z wykorzystaniem technik art-cafe
Termin szkolenia: 09.12.2024 r. – 11.12.2024 r.

Relacja ze szkolenia 15-godzinnego dla nauczycieli pn.
Przygotowywanie deserów restauracyjnych
Termin szkolenia: 07.12.2024 r. – 08.12.2024 r.
Przygotowywanie deserów restauracyjnych
Termin szkolenia: 07.12.2024 r. – 08.12.2024 r.

Relacja ze szkolenia 30-godzinnego dla osób dorosłych pn.
Tworzenie dań kuchni bankietowej z wykorzystaniem nowoczesnych trendów
Termin szkolenia: 02.12.2024 r. – 04.12.2024 r.
Tworzenie dań kuchni bankietowej z wykorzystaniem nowoczesnych trendów
Termin szkolenia: 02.12.2024 r. – 04.12.2024 r.

Relacja ze szkolenia 15-godzinne dla nauczycieli kształcenia zawodowego pn.
Dobieranie i serwowanie wina
Termin szkolenia: 29.11.2024 r. – 30.11.2024 r.
Dobieranie i serwowanie wina
Termin szkolenia: 29.11.2024 r. – 30.11.2024 r.

Relacja ze szkolenia 30-godzinnego dla osób dorosłych pn.
Przygotowanie pizzy włoskiej w oparciu o najnowsze trendy
Termin szkolenia: 25.11.2024 r. – 27.11.2024 r.
Przygotowanie pizzy włoskiej w oparciu o najnowsze trendy
Termin szkolenia: 25.11.2024 r. – 27.11.2024 r.

Relacja ze szkolenia 30-godzinnego dla osób dorosłych pn.
Przyrządzanie alkoholi i napojów mieszanych z wykorzystaniem miksologii molekularnej
Termin szkolenia: 21.11.2024 r. – 23.11.2024 r.
Przyrządzanie alkoholi i napojów mieszanych z wykorzystaniem miksologii molekularnej
Termin szkolenia: 21.11.2024 r. – 23.11.2024 r.

Relacja ze szkolenia 30-godzinnego dla osób dorosłych pn.
Zaawansowane obsługiwanie gości restauracji
Termin szkolenia: 18.11.2024 r. – 20.11.2024 r.
Zaawansowane obsługiwanie gości restauracji
Termin szkolenia: 18.11.2024 r. – 20.11.2024 r.

Relacja ze szkolenia 30-godzinnego dla osób dorosłych pn.
Tworzenie dań kuchni bankietowej z wykorzystaniem nowoczesnych trendów
Termin szkolenia: 15.11.2024 r. – 17.11.2024 r.
Tworzenie dań kuchni bankietowej z wykorzystaniem nowoczesnych trendów
Termin szkolenia: 15.11.2024 r. – 17.11.2024 r.

Relacja ze szkolenia 30-godzinnego dla osób dorosłych pn.
Tworzenie pasty – od klasycznych włoskich dań po nowoczesne wariacje w dniach
Termin szkolenia: 04.11.2024 r. –06.11.2024 r.
Tworzenie pasty – od klasycznych włoskich dań po nowoczesne wariacje w dniach
Termin szkolenia: 04.11.2024 r. –06.11.2024 r.

Relacja ze szkolenia 15-godzinnego dla uczniów pn. Tworzenie dań kuchni bankietowej z wykorzystaniem nowoczesnych trendów
Termin szkolenia: 28.10.2024 r. – 29.10.2024 r.
Termin szkolenia: 28.10.2024 r. – 29.10.2024 r.

Relacja ze szkolenia 30-godzinnego dla osób dorosłych pn. Przygotowanie pizzy włoskiej w oparciu o najnowsze trendy.
Termin szkolenia: 22.10.2024 r. – 24.10.2024 r.
Termin szkolenia: 22.10.2024 r. – 24.10.2024 r.

Relacja ze szkolenia 30-godzinnego dla osób dorosłych pn. Przyrządzanie alkoholi i napojów mieszanych z wykorzystaniem miksologii molekularnej.
Termin szkolenia: 21.10.2024 r. – 23.10.2024 r.
Termin szkolenia: 21.10.2024 r. – 23.10.2024 r.

Relacja ze szkolenia 30-godzinnego dla osób dorosłych pn. Tworzenie dań kuchni bankietowej z wykorzystaniem nowoczesnych trendów.
Termin szkolenia: 15.10.2024 r. – 17.10.2024 r.
Termin szkolenia: 15.10.2024 r. – 17.10.2024 r.

Relacja ze szkolenia 15-godzinnego dla nauczycieli pn. Tworzenie dań kuchni bankietowej od "finger food" do "petits fours".
Termin szkolenia: 20.09.2024 r. – 21.09.2024 r.
Termin szkolenia: 20.09.2024 r. – 21.09.2024 r.

Relacja ze szkolenia 15-godzinnego dla nauczycieli pn. Tworzenie dań kuchni bankietowej od "finger food" do "petits fours".
Termin szkolenia: 18.09.2024 r. – 19.09.2024 r.
Termin szkolenia: 18.09.2024 r. – 19.09.2024 r.

Relacja ze szkolenia 30-godzinnego dla dorosłych pn. Tworzenie dań kuchni bankietowej od "finger food" do "petits fours".
Termin szkolenia: 20.08.2024 r. – 22.08.2024 r.
Termin szkolenia: 20.08.2024 r. – 22.08.2024 r.

Relacja ze szkolenia 15-godzinnego dla uczniów pn.
Zaawansowane obsługiwanie gości restauracji.
Termin szkolenia: 20.08.2024 r. – 21.08.2024 r.
Zaawansowane obsługiwanie gości restauracji.
Termin szkolenia: 20.08.2024 r. – 21.08.2024 r.

Relacja ze szkolenia 30-godzinnego dla dorosłych pn. Tworzenie dań kuchni bankietowej od "finger food" do "petits fours"
Termin szkolenia: 08.07.2024 r. – 10.07.2024 r.
Termin szkolenia: 08.07.2024 r. – 10.07.2024 r.

Relacja ze szkolenia 15-godzinnego dla nauczycieli pn. Tworzenie dań kuchni bankietowej od "finger food" do "petits fours".
Termin szkolenia: 03.07.2024 r. – 04.07.2024 r.
Termin szkolenia: 03.07.2024 r. – 04.07.2024 r.

Relacja ze szkolenia 15-godzinnego dla nauczycieli pn.
Przygotowywanie deserów restauracyjnych.
Termin szkolenia: 01.07.2024 r. – 02.07.2024 r.
Przygotowywanie deserów restauracyjnych.
Termin szkolenia: 01.07.2024 r. – 02.07.2024 r.
Relacja ze szkolenia 40-godzinnego dla nauczycieli kształcenia zawodowego pn. Tworzenie dań kuchni bankietowej od "finger food" do "petits fours"
Termin szkolenia: 24.06.2024 r. – 27.06.2024 r.
Termin szkolenia: 24.06.2024 r. – 27.06.2024 r.

Relacja ze szkolenia 15-godzinnego dla uczniów pn. "Przyrządzanie alkoholi i napojów mieszanych z wykorzystaniem miksologii molekularnej".
Termin szkolenia: 19.06.2024 r. – 20.06.2024 r.
Termin szkolenia: 19.06.2024 r. – 20.06.2024 r.

Relacja ze szkolenia 15-godzinnego dla uczniów pn.
Tworzenie dań kuchni bankietowej od "finger food" do "petits fours".
Termin szkolenia: 17.06.2024 r. – 18.06.2024 r.
Tworzenie dań kuchni bankietowej od "finger food" do "petits fours".
Termin szkolenia: 17.06.2024 r. – 18.06.2024 r.

Relacja ze szkolenia 15-godzinnego dla uczniów pn. Przygotowania pizzy włoskiej w oparciu o najnowsze trendy
Termin szkolenia: 11.06.2024 r. – 12.06.2024 r.
Termin szkolenia: 11.06.2024 r. – 12.06.2024 r.

Relacja ze szkolenia 15-godzinnego dla nauczycieli kształcenia zawodowego pn. Tworzenie dań kuchni bankietowej od "finger food" do "petits fours"
Termin szkolenia: 22.05.2024 r. – 23.05.2024 r.
Termin szkolenia: 22.05.2024 r. – 23.05.2024 r.

Relacja ze szkolenia 15-godzinnego dla uczniów pn.
Przyrządzanie alkoholi i napojów mieszanych z wykorzystaniem miksologii molekularnej
Termin szkolenia: 21.05.2024 r. – 22.05.2024 r.
Przyrządzanie alkoholi i napojów mieszanych z wykorzystaniem miksologii molekularnej
Termin szkolenia: 21.05.2024 r. – 22.05.2024 r.

Relacja ze szkolenia 15-godzinnego dla uczniów pn.
Przyrządzanie alkoholi i napojów mieszanych z wykorzystaniem miksologii molekularnej
Termin szkolenia: 15.05.2024 r. – 16.05.2024 r.
Przyrządzanie alkoholi i napojów mieszanych z wykorzystaniem miksologii molekularnej
Termin szkolenia: 15.05.2024 r. – 16.05.2024 r.

Relacja ze szkolenia 15-godzinnego dla uczniów pn. "Przyrządzanie kawy z wykorzystaniem technik art-cafe"
Termin szkolenia: 15.05.2024 r. – 16.05.2024 r.
Termin szkolenia: 15.05.2024 r. – 16.05.2024 r.

Relacja ze szkolenia 15-godzinnego dla uczniów pn.
Przyrządzanie alkoholi i napojów mieszanych z wykorzystaniem miksologii molekularnej
Termin szkolenia: 25.04.2024 r. – 26.04.2024 r.
Przyrządzanie alkoholi i napojów mieszanych z wykorzystaniem miksologii molekularnej
Termin szkolenia: 25.04.2024 r. – 26.04.2024 r.