Slide
Relacja ze szkolenia 15-godzinnego dla nauczycieli pn. Tworzenie dań kuchni bankietowej od "finger food" do "petits fours".
Termin szkolenia: 20.09.2024 r. – 21.09.2024 r.
Termin szkolenia: 20.09.2024 r. – 21.09.2024 r.
Relacja ze szkolenia 15-godzinnego dla nauczycieli pn. Tworzenie dań kuchni bankietowej od "finger food" do "petits fours".
Termin szkolenia: 18.09.2024 r. – 19.09.2024 r.
Termin szkolenia: 18.09.2024 r. – 19.09.2024 r.
Relacja ze szkolenia 30-godzinnego dla dorosłych pn. Tworzenie dań kuchni bankietowej od "finger food" do "petits fours".
Termin szkolenia: 20.08.2024 r. – 22.08.2024 r.
Termin szkolenia: 20.08.2024 r. – 22.08.2024 r.
Relacja ze szkolenia 15-godzinnego dla uczniów pn.
Zaawansowane obsługiwanie gości restauracji.
Termin szkolenia: 20.08.2024 r. – 21.08.2024 r.
Zaawansowane obsługiwanie gości restauracji.
Termin szkolenia: 20.08.2024 r. – 21.08.2024 r.
Relacja ze szkolenia 30-godzinnego dla dorosłych pn. Tworzenie dań kuchni bankietowej od "finger food" do "petits fours"
Termin szkolenia: 08.07.2024 r. – 10.07.2024 r.
Termin szkolenia: 08.07.2024 r. – 10.07.2024 r.
Relacja ze szkolenia 15-godzinnego dla nauczycieli pn. Tworzenie dań kuchni bankietowej od "finger food" do "petits fours".
Termin szkolenia: 03.07.2024 r. – 04.07.2024 r.
Termin szkolenia: 03.07.2024 r. – 04.07.2024 r.
Relacja ze szkolenia 15-godzinnego dla nauczycieli pn.
Przygotowywanie deserów restauracyjnych.
Termin szkolenia: 01.07.2024 r. – 02.07.2024 r.
Przygotowywanie deserów restauracyjnych.
Termin szkolenia: 01.07.2024 r. – 02.07.2024 r.
Relacja ze szkolenia 40-godzinnego dla nauczycieli kształcenia zawodowego pn. Tworzenie dań kuchni bankietowej od "finger food" do "petits fours"
Termin szkolenia: 24.06.2024 r. – 27.06.2024 r.
Termin szkolenia: 24.06.2024 r. – 27.06.2024 r.
Relacja ze szkolenia 15-godzinnego dla uczniów pn. "Przyrządzanie alkoholi i napojów mieszanych z wykorzystaniem miksologii molekularnej".
Termin szkolenia: 19.06.2024 r. – 20.06.2024 r.
Termin szkolenia: 19.06.2024 r. – 20.06.2024 r.
Relacja ze szkolenia 15-godzinnego dla uczniów pn.
Tworzenie dań kuchni bankietowej od "finger food" do "petits fours".
Termin szkolenia: 17.06.2024 r. – 18.06.2024 r.
Tworzenie dań kuchni bankietowej od "finger food" do "petits fours".
Termin szkolenia: 17.06.2024 r. – 18.06.2024 r.
Relacja ze szkolenia 15-godzinnego dla uczniów pn. Przygotowania pizzy włoskiej w oparciu o najnowsze trendy
Termin szkolenia: 11.06.2024 r. – 12.06.2024 r.
Termin szkolenia: 11.06.2024 r. – 12.06.2024 r.
Relacja ze szkolenia 15-godzinnego dla nauczycieli kształcenia zawodowego pn. Tworzenie dań kuchni bankietowej od "finger food" do "petits fours"
Termin szkolenia: 22.05.2024 r. – 23.05.2024 r.
Termin szkolenia: 22.05.2024 r. – 23.05.2024 r.
Relacja ze szkolenia 15-godzinnego dla uczniów pn.
Przyrządzanie alkoholi i napojów mieszanych z wykorzystaniem miksologii molekularnej
Termin szkolenia: 21.05.2024 r. – 22.05.2024 r.
Przyrządzanie alkoholi i napojów mieszanych z wykorzystaniem miksologii molekularnej
Termin szkolenia: 21.05.2024 r. – 22.05.2024 r.
Relacja ze szkolenia 15-godzinnego dla uczniów pn.
Przyrządzanie alkoholi i napojów mieszanych z wykorzystaniem miksologii molekularnej
Termin szkolenia: 15.05.2024 r. – 16.05.2024 r.
Przyrządzanie alkoholi i napojów mieszanych z wykorzystaniem miksologii molekularnej
Termin szkolenia: 15.05.2024 r. – 16.05.2024 r.
Relacja ze szkolenia 15-godzinnego dla uczniów pn. "Przyrządzanie kawy z wykorzystaniem technik art-cafe"
Termin szkolenia: 15.05.2024 r. – 16.05.2024 r.
Termin szkolenia: 15.05.2024 r. – 16.05.2024 r.
Relacja ze szkolenia 15-godzinnego dla uczniów pn.
Przyrządzanie alkoholi i napojów mieszanych z wykorzystaniem miksologii molekularnej
Termin szkolenia: 25.04.2024 r. – 26.04.2024 r.
Przyrządzanie alkoholi i napojów mieszanych z wykorzystaniem miksologii molekularnej
Termin szkolenia: 25.04.2024 r. – 26.04.2024 r.