W ramach Niepublicznego Branżowego Centrum Umiejętności w dziedzinie gastronomii i kelnerstwa w Tarnowie (BCU) realizowane będą min. 15-sto, 30-sto oraz 120-sto godzinne szkolenia otwarte, o charakterze zawodowym/branżowym, adresowane do grup takich jak osoby dorosłe, osoby młode (uczniowie i studenci) oraz nauczyciele kształcenia zawodowego z terenu całej Polski.
Wszystkie szkolenia realizowane w ramach BCU będą miały na celu rozwój umiejętności zawodowych w dziedzinie gastronomii i kelnerstwa, w tym umiejętności związanych z zieloną i cyfrową transformacją, a tym samym zwiększenie dopasowania umiejętności i kwalifikacji kadry gospodarki do wymagań rynku pracy.
Zgodnie z założeniami przedsięwzięcia szkolenia dla łącznie 540 osób zostaną zrealizowane w trybie stacjonarnym w siedzibie BCU w Tarnowie. Ponadto co najmniej 100 osób zostanie przeszkolonych w sposób zdalny za pomocą dedykowanej platformy zdalnego uczenia się.
Serdecznie zapraszamy do udziału w kursach i szkoleniach!