ROZPOCZĘCIE II ETAPU REKRUTACJI W BRANŻOWYM CENTRUM UMIEJĘTNOŚCI

Informujemy, iż w dniu 23 września 2024r. rozpoczyna się Etap II rekrutacji na szkolenia zawodowe, kursy i szkolenia branżowe realizowane w ramach Branżowego Centrum Umiejętności w dziedzinie gastronomii i kelnerstwa.

Rekrutacja prowadzona będzie w terminie od 23 września 2024 do 27 września 2024r. (do godziny 15:00).

Wszelkie informacje dotyczące składania dokumentów rekrutacyjnych znajdują się w Regulaminie rekrutacji i uczestnictwa w szkoleniach zawodowych, kursach i szkoleniach branżowych w ramach Niepublicznego Branżowego Centrum Umiejętności w dziedzinie gastronomii i kelnerstwa w Tarnowie.

W przypadku dodatkowych pytań zapraszamy do kontaktu pod numerem telefonu 517 710 564 lub e-mail: Ten adres pocztowy jest chroniony przed spamowaniem. Aby go zobaczyć, konieczne jest włączenie w przeglądarce obsługi JavaScript.

ZAPRASZAMY DO SKŁADANIA DOKUMENTÓW REKRUTACYJNYCH.

Zgłoszenie na szkolenie możliwe jest poprzez formularz.

Szczegółowy zakres tematyczny szkoleń:

 

HARMONOGRAM REKRUTACJI 

na szkolenia zawodowe, kursy i szkolenia branżowe realizowane w ramach
Niepublicznego Branżowego Centrum Umiejętności w dziedzinie gastronomii i kelnerstwa w Tarnowie

 

ETAP II
Składanie formularzy rekrutacyjnych* Weryfikacja przez Komisję Rekrutacyjną formularzy rekrutacyjnych o przyjęcie na szkolenie Ogłoszenie wyników rekrutacji Realizacja szkoleń 
23.09.2024 - 27.09.2024  03.10.2024 - 04.10.2024 07.10.2024 09.10.2024 - 31.01.2025

 

MAKSYMALNA ILOŚĆ ZAKWALIFIKOWANIA FORMULARZY REKRUTACYJNYCH DLA POSZCZEGÓLNEJ GRUPY DOCELOWEJ
1. osoba dorosła (z wyłączeniem nauczycieli kształcenia zawodowego) tj. student, doktorant, nauczyciel akademicki, instruktor praktycznej nauki zawodu oraz inne osoby dorosłe związane odpowiednio z dziedziną gastronomii i kelnerstwa. 140
2. osoba młoda w wieku 14-24 lat tj. posiadająca aktualny status ucznia realizującego kształcenie zawodowe w zawodzie kelner, kucharz pracownik pomocniczy gastronomii, technik usług kelnerskich, technik żywienia i usług gastronomicznych odpowiadającym dziedzinie gastronomii i kelnerstwa. 20
3. osoba będąca nauczycielem kształcenia zawodowego tj. aktualnie kształcąca w zawodach odpowiednio dla dziedziny gastronomii i kelnerstwa. 10

  * W przypadku niezrekrutowania założonej liczby uczestników/-czek przeprowadzona zostanie rekrutacja uzupełniająca i wówczas będzie przebiegała do momentu zrekrutowania pełnej liczby osób zaplanowanej dla danego etapu rekrutacji. Termin rekrutacji uzupełniającej zostanie opublikowany na stronie internetowej BCU w zakładce Szkolenia.

 

DOKUMENTY REKRUTACYJNE


Regulamin rekrutacji:

pdf icon

 

 

Formularz rekrutacyjny:

xls iconpdf icon 

 

Załącznik nr 1 do formularza rekrutacyjnego - Deklaracja uczestnictwa w szkoleniu zawodowym, kursie lub szkoleniu branżowym:

pdf icon

doc icon

 

Załącznik nr 2 do formularza rekrutacyjnego - Oświadczenie o wyrażeniu zgody na przetwarzanie danych osobowych:

pdf icon

doc icon

 

Załącznik nr 3 do formularza rekrutacyjnego - Zaświadczenie o zatrudnieniu na stanowisku w zawodzie odpowiednio dla dziedziny gastronomii i kelnerstwa:

pdf icondoc icon

 

Załącznik nr 4 do formularza rekrutacyjnego - Zaświadczenie o aktualnie realizowanym kształceniu w dziedzinie gastronomii i kelnerstwa:

pdf icon

doc icon 

 

Załącznik nr 5 do formularza rekrutacyjnego - Skierowanie na szkolenie branżowe:

pdf icon

doc icon 

 

Regulamin zwrotu kosztów dojazdu i/lub noclegu:

pdf icon

 

 

Załącznik nr 1 - Wniosek o zwrot kosztu dojazdu

pdf icon

doc icon

Załącznik nr 2 - Wniosek o zwrot kosztu noclegu

pdf icon

doc icon