edytuj
logotypy KPO, RP, UE
„Branżowe Centrum Umiejętności w dziedzinie gastronomii i kelnerstwa” - projekt współfinansowany ze środków UE w ramach Krajowego Planu Odbudowy i Zwiększania Odporności, Komponent A „Odporność i konkurencyjność gospodarki”, Inwestycja A.3.1.1. „Wsparcie rozwoju nowoczesnego kształcenia zawodowego, szkolnictwa wyższego oraz uczenia się przez całe życie”.

Relacja ze szkolenia 30-godzinnego dla dorosłych pn. "Tworzenie dań kuchni bankietowej z wykorzystaniem nowoczesnych trendów", które odbyło się w dniach 23 – 25 sierpień 2025 r.

Szkolenie poprowadził Pan Mateusz Płodzień.

edytuj
Dlaczego warto do nas dołączyć?
Innowacyjne nauczanie: W BCU łączymy teorię z praktyką w nowoczesnych laboratoriach, zapewniając edukację zgodną z aktualnymi trendami rynkowymi.

Wszechstronny rozwój: Skupiamy się na rozwijaniu umiejętności technicznych i miękkich, przygotowując absolwentów do efektywnej pracy w branży.

Profesjonalne kontakty: Współpracujemy z branżowymi liderami, oferując studentom możliwość budowania sieci kontaktów i zdobywania cennego doświadczenia.
edytuj
Smakuj przyszłość
z BCU!
Dołącz do nas i rozwijaj swoje umiejętności
w dynamicznym świecie gastronomii z najlepszymi ekspertami branży.