Relacja ze szkolenia 30-godzinnego dla osób dorosłych pn. " Przygotowanie pizzy włoskiej w oparciu o najnowsze trendy", które odbyło się w dniach 23-25 stycznia 2025 r.
Szkolenie poprowadził Pan Marcin Kozicki.
Relacja ze szkolenia 30-godzinnego dla osób dorosłych pn. "Tworzenie dań kuchni bankietowej z wykorzystaniem nowoczesnych trendów", które odbyło się w dniach 20-22 stycznia 2025 r.
Szkolenie poprowadził Pan Mateusz Płodzień.
Relacja ze szkolenia 15-godzinnego dla nauczycieli pn. "Przygotowywanie deserów restauracyjnych", które miało miejsce w dniach 16 - 17 stycznia 2025 r. Szkolenie poprowadził Pan Konrad Korszla
Relacja ze szkolenia 30-godzinnego dla osób dorosłych pn. "Przyrządzanie kawy z wykorzystaniem technik art-cafe” które odbyło się w dniach 13 – 15 sycznia 2025 r.
Szkolenie poprowadził Pan Mariusz Grzesik
Relacja ze szkolenia 30-godzinnego dla osób dorosłych pn. "Tworzenie dań kuchni bankietowej z wykorzystaniem nowoczesnych trendów", które odbyło się w dniach 13-15 stycznia 2025 r.
Szkolenie poprowadził Pan Mateusz Płodzień.
Relacja ze szkolenia 30-godzinnego dla osób dorosłych pn. "Tworzenie dań kuchni bankietowej z wykorzystaniem nowoczesnych trendów", które odbyło się w dniach 02-04 grudnia 2024 r.
Szkolenie poprowadził Pan Mateusz Płodzień.
Strona 3 z 9
Ta witryna wykorzystuje pliki cookie. Są one niezbędne do tego, aby jak najlepiej wykorzystać zasoby strony internetowej, na której się znajdujesz. Żadna ze znajdujących się w nich informacji, nie będzie służyć do zidentyfikowania Ciebie.