Przejdź do menu Przejdź do treści Przejdź do kontaktu
  • A
  • A+
  • A++
facebook linked in flaga polski  flaga polski
  • Strona Główna
  • Aktualności
  • O BCU
    • Ogólne informacje
    • Co nas wyróżnia?
    • Kogo szkolimy?
    • Obszary działalności
    • Rada BCU
    • Opinie i recenzje
    • Artykuły
    • Konkurs
    • Baza wiedzy BCU
    • Turniej kulinarny
    • Turniej kelnerski
  • Szkolenia
    • Rodzaje szkoleń
    • Harmonogram szkoleń
    • Rekrutacja
    • Relacje z przeprowadzonych szkoleń
  • Zgłoszenie na szkolenie
  • Kontakt
  • Strona Główna
  • Aktualności
  • O BCU
    • Ogólne informacje
    • Co nas wyróżnia?
    • Kogo szkolimy?
    • Obszary działalności
    • Rada BCU
    • Opinie i recenzje
    • Artykuły
    • Konkurs
    • Baza wiedzy BCU
    • Turniej kulinarny
    • Turniej kelnerski
  • Szkolenia
    • Rodzaje szkoleń
    • Harmonogram szkoleń
    • Rekrutacja
    • Relacje z przeprowadzonych szkoleń
  • Zgłoszenie na szkolenie
  • Kontakt
Strona główna
  1. Niepubliczne Branżowe Centrum Umiejętności w dziedzinie gastronomii i kelnerstwa w Tarnowie
  2. Szkolenia
  3. Rekrutacja
  4. Podstrony

Podstrony

Relacja ze szkolenia 15-godzinnego dla uczniów pn. "Tworzenie dań kuchni bankietowej z wykorzystaniem nowoczesnych trendów", które odbyło się w dniach 07-08 stycznia 2025 r.

Szkolenie poprowadził Pan Dominik Łukasik.

  • Click to enlarge image 1000003140.jpg
  • Click to enlarge image 1000003141.jpg
  • Click to enlarge image 1000003143.jpg
  • Click to enlarge image 1000003145.jpg
  • Click to enlarge image 1000003146.jpg
  • Click to enlarge image 1000003147.jpg
  • Click to enlarge image 1000003148.jpg
  • Click to enlarge image 1000003150.jpg
  • Click to enlarge image 1000003151.jpg
  • Click to enlarge image 1000003154.jpg
  • Click to enlarge image 1000003156.jpg
  • Click to enlarge image 1000003157.jpg
  • Click to enlarge image 1000003158.jpg
  • Click to enlarge image 1000003159.jpg
  • Click to enlarge image 1000003161.jpg
  • Click to enlarge image 1000003162.jpg
  • Click to enlarge image 1000003163.jpg
  • Click to enlarge image 1000003164.jpg
  • Click to enlarge image img_20250107_093411304.jpg
  • Click to enlarge image img_20250107_093417498.jpg
  • Click to enlarge image img_20250107_104500472.jpg
  • Click to enlarge image img_20250107_104505744.jpg
  • Click to enlarge image img_20250107_104511491.jpg
  • Click to enlarge image img_20250107_111820123.jpg
  • Click to enlarge image img_20250107_123542636.jpg
  • Click to enlarge image img_20250108_100618506.jpg
  • Click to enlarge image img_20250108_100626552.jpg
  • Click to enlarge image img_20250108_141153577.jpg
  • Click to enlarge image img_20250108_141217161.jpg
  • Click to enlarge image img_20250108_141234850.jpg
  • Click to enlarge image img_20250108_141255235.jpg
  • Click to enlarge image img_20250108_141307945.jpg
  • Click to enlarge image img_20250108_141313115.jpg
  • Click to enlarge image img_20250108_141328291.jpg
  • Click to enlarge image img_20250108_141340263.jpg
  • Click to enlarge image img_20250108_141356229.jpg
  • Click to enlarge image img_20250108_141410399.jpg
  • Click to enlarge image img_20250108_141429843.jpg
  • Click to enlarge image img_20250108_141448208.jpg
  • Click to enlarge image img_20250108_141553430.jpg
  •  

Relacja ze szkolenia 30-godzinnego dla osób dorosłych pn. "Przyrządzanie kawy z wykorzystaniem technik art-cafe”  które odbyło się w dniach 9 – 11 grudzień 2024 r.

Szkolenie poprowadził Pan Waldemar Mucha

  • Click to enlarge image 1734094648194.jpg
  • Click to enlarge image 1734094648199.jpg
  • Click to enlarge image 1734094648206.jpg
  • Click to enlarge image 1734094694050.jpg
  • Click to enlarge image 1734094694067.jpg
  • Click to enlarge image 1734094694082.jpg
  • Click to enlarge image 1734094739046.jpg
  • Click to enlarge image 1734094739063.jpg
  • Click to enlarge image 1734094739077.jpg
  • Click to enlarge image 1734094762711.jpg
  •  

Relacja ze szkolenia 15-godzinnego dla nauczycieli pn. "Przygotowywanie deserów restauracyjnych", które miało miejsce w dniach 7-8 grudzień 2024 r.
Szkolenie poprowadził Pan Konrad Korszla

  • Click to enlarge image 1733764989299.jpg
  • Click to enlarge image 1733764989314.jpg
  • Click to enlarge image 1733764989329.jpg
  • Click to enlarge image 1733764989338.jpg
  • Click to enlarge image 1733765029113.jpg
  • Click to enlarge image 1733765029124.jpg
  • Click to enlarge image 1733765029132.jpg
  • Click to enlarge image 1733765029140.jpg
  • Click to enlarge image 1733765143977.jpg
  • Click to enlarge image 1733765143984.jpg
  • Click to enlarge image 1733765143989.jpg
  • Click to enlarge image 1733765143996.jpg
  • Click to enlarge image 1733765167583.jpg
  • Click to enlarge image 1733765167600.jpg
  • Click to enlarge image 1733765167617.jpg
  • Click to enlarge image 1733765167632.jpg
  • Click to enlarge image 1733765194224.jpg
  • Click to enlarge image 1733765194237.jpg
  • Click to enlarge image 1733765194253.jpg
  • Click to enlarge image 1733765194268.jpg
  • Click to enlarge image 1733765211182.jpg
  • Click to enlarge image 1733765211203.jpg
  •  

Relacja ze szkolenia 30-godzinnego dla osób dorosłych pn. "Zaawansowane obsługiwanie gości restauracji”, które odbyło się w dniach 18-20 listopada 2024 r.

Szkolenie poprowadził Pan Waldemar Mucha.

  • Click to enlarge image 20241119_093613.jpg
  • Click to enlarge image 20241119_093737.jpg
  • Click to enlarge image 20241119_093815.jpg
  • Click to enlarge image 20241119_094035.jpg
  • Click to enlarge image 20241119_095101.jpg
  • Click to enlarge image 20241119_095145.jpg
  • Click to enlarge image 20241119_114256.jpg
  •  

Relacja ze szkolenia 15-godzinne dla nauczycieli kształcenia zawodowego pn. „Dobieranie i serwowanie wina”, które miało miejsce w dniach 29-30 listopada 2024 r.

Szkolenie poprowadził Pan Waldemar Mucha

  • Click to enlarge image IMG_7055.jpg
  • Click to enlarge image IMG_7056.jpg
  • Click to enlarge image IMG_7057.jpg
  • Click to enlarge image IMG_7058.jpg
  • Click to enlarge image IMG_7069.jpg
  • Click to enlarge image IMG_7070.jpg
  • Click to enlarge image IMG_7071.jpg
  •  

Relacja ze szkolenia 30-godzinnego dla osób dorosłych pn. " Przygotowanie pizzy włoskiej w oparciu o najnowsze trendy", które odbyło się w dniach 25-27 listopada 2024 r.

Szkolenie poprowadził Pan Marcin Kozicki.

  • Click to enlarge image 1733144926590.jpg
  • Click to enlarge image 1733144952291.jpg
  • Click to enlarge image 1733144952343.jpg
  • Click to enlarge image 1733144975108.jpg
  • Click to enlarge image 1733145000864.jpg
  • Click to enlarge image 1733145000899.jpg
  • Click to enlarge image 1733145025154.jpg
  • Click to enlarge image 1733145067234.jpg
  • Click to enlarge image 1733145067264.jpg
  • Click to enlarge image 1733145067280.jpg
  • Click to enlarge image 1733145089067.jpg
  • Click to enlarge image 1733145089088.jpg
  • Click to enlarge image 1733145089104.jpg
  • Click to enlarge image IMG_7001.jpg
  • Click to enlarge image IMG_7002.jpg
  • Click to enlarge image IMG_7009.jpg
  • Click to enlarge image IMG_7010.jpg
  • Click to enlarge image IMG_7011.jpg
  • Click to enlarge image IMG_7013.jpg
  • Click to enlarge image IMG_7014.jpg
  • Click to enlarge image IMG_7015.jpg
  • Click to enlarge image IMG_7016.jpg
  • Click to enlarge image IMG_7017.jpg
  •  

Strona 4 z 10

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
edytuj
logo BCU
Niepubliczne Branżowe Centrum Umiejętności w dziedzinie gastronomii
i kelnerstwa w Tarnowie
Izba Rzemieślnicza oraz Małej i Średniej Przedsiębiorczości
ul. Jana Kochanowskiego 32, 33-100 Tarnów
517 710 564
tarnow@bcu-gastronomia.pl
Szkolenia
Harmonogram szkoleń
Zapisy
Relacje z przeprowadzonych szkoleń
Dodatkowe informacje
Deklaracja dostępności
Mapa strony
Polityka prywatności
Statut BCU
Copyright 2024 © Niepubliczne Branżowe Centrum Umiejętności w dziedzinie gastronomii i kelnerstwa w Tarnowie. Wszelkie prawa zastrzeżone. Realizacja: perfekcyjneStrony.pl