Relacja ze szkolenia 15-godzinnego dla uczniów pn. "Tworzenie dań kuchni bankietowej z wykorzystaniem nowoczesnych trendów", które odbyło się w dniach 07-08 stycznia 2025 r.
Szkolenie poprowadził Pan Dominik Łukasik.
Relacja ze szkolenia 30-godzinnego dla osób dorosłych pn. "Przyrządzanie kawy z wykorzystaniem technik art-cafe” które odbyło się w dniach 9 – 11 grudzień 2024 r.
Szkolenie poprowadził Pan Waldemar Mucha
Relacja ze szkolenia 15-godzinnego dla nauczycieli pn. "Przygotowywanie deserów restauracyjnych", które miało miejsce w dniach 7-8 grudzień 2024 r. Szkolenie poprowadził Pan Konrad Korszla
Relacja ze szkolenia 30-godzinnego dla osób dorosłych pn. "Zaawansowane obsługiwanie gości restauracji”, które odbyło się w dniach 18-20 listopada 2024 r.
Szkolenie poprowadził Pan Waldemar Mucha.
Relacja ze szkolenia 15-godzinne dla nauczycieli kształcenia zawodowego pn. „Dobieranie i serwowanie wina”, które miało miejsce w dniach 29-30 listopada 2024 r.
Szkolenie poprowadził Pan Waldemar Mucha
Relacja ze szkolenia 30-godzinnego dla osób dorosłych pn. " Przygotowanie pizzy włoskiej w oparciu o najnowsze trendy", które odbyło się w dniach 25-27 listopada 2024 r.