Przejdź do menu Przejdź do treści Przejdź do kontaktu
  • A
  • A+
  • A++
facebook linked in flaga polski  flaga polski
  • Strona Główna
  • Aktualności
  • O BCU
    • Ogólne informacje
    • Co nas wyróżnia?
    • Kogo szkolimy?
    • Obszary działalności
    • Rada BCU
    • Opinie i recenzje
    • Artykuły
    • Konkurs
    • Baza wiedzy BCU
    • Turniej kulinarny
    • Turniej kelnerski
  • Szkolenia
    • Rodzaje szkoleń
    • Harmonogram szkoleń
    • Rekrutacja
    • Relacje z przeprowadzonych szkoleń
  • Zgłoszenie na szkolenie
  • Kontakt
  • Strona Główna
  • Aktualności
  • O BCU
    • Ogólne informacje
    • Co nas wyróżnia?
    • Kogo szkolimy?
    • Obszary działalności
    • Rada BCU
    • Opinie i recenzje
    • Artykuły
    • Konkurs
    • Baza wiedzy BCU
    • Turniej kulinarny
    • Turniej kelnerski
  • Szkolenia
    • Rodzaje szkoleń
    • Harmonogram szkoleń
    • Rekrutacja
    • Relacje z przeprowadzonych szkoleń
  • Zgłoszenie na szkolenie
  • Kontakt
Strona główna
  1. Niepubliczne Branżowe Centrum Umiejętności w dziedzinie gastronomii i kelnerstwa w Tarnowie
  2. Szkolenia
  3. Rekrutacja
  4. Podstrony

Podstrony

Relacja ze szkolenia 30-godzinnego dla dorosłych pn. "Tworzenie dań kuchni bankietowej z wykorzystaniem nowoczesnych trendów", które odbyło się w dniach 28-30 marca 2025 r.

Szkolenie poprowadził Pan Mateusz Płodzień.

  • Click to enlarge image img-20250329-wa0000.jpg
  • Click to enlarge image img-20250401-wa0001.jpg
  • Click to enlarge image img-20250401-wa0005.jpg
  • Click to enlarge image img-20250401-wa0008.jpg
  • Click to enlarge image img-20250401-wa0010.jpg
  • Click to enlarge image img-20250401-wa0033.jpg
  •  

Relacja ze szkolenia 30-godzinnego dla osób dorosłych pn. " Przygotowanie pizzy włoskiej w oparciu o najnowsze trendy", które odbyło się w dniach 24-26 marca 2025 r.

Szkolenie poprowadził Pan Marcin Kozicki.

  • Click to enlarge image img-20250327-wa0008.jpg
  • Click to enlarge image img-20250327-wa0009.jpg
  • Click to enlarge image img_20250326_095019520.jpg
  • Click to enlarge image img_20250326_105220890.jpg
  • Click to enlarge image img_20250326_111213272.jpg
  • Click to enlarge image img_20250326_145134843.jpg
  • Click to enlarge image img_20250326_145908691.jpg
  •  

Relacja ze szkolenia 30-godzinnego dla osób dorosłych pn. "Zaawansowane obsługiwanie gości restauracji”, które odbyło się w dniach 10-12 marca 2025 r.

Szkolenie poprowadził Pan Waldemar Mucha.

  • Click to enlarge image img-20250312-wa0036.jpg
  • Click to enlarge image img-20250312-wa0073.jpg
  • Click to enlarge image img-20250312-wa0084.jpg
  • Click to enlarge image img-20250312-wa0090.jpg
  • Click to enlarge image img-20250312-wa0095.jpg
  • Click to enlarge image img_20250312_100813969.jpg
  •  

Relacja ze szkolenia 15-godzinnego dla uczniów pn. "Tworzenie dań kuchni bankietowej z wykorzystaniem nowoczesnych trendów", które odbyło się w dniach 10-11 marca 2025 r.

Szkolenie poprowadził Pan Mateusz Płodzień.

  • Click to enlarge image img-20250312-wa0001.jpg
  • Click to enlarge image img-20250312-wa0007.jpg
  • Click to enlarge image img-20250312-wa0019.jpg
  • Click to enlarge image img-20250312-wa0020.jpg
  • Click to enlarge image img_20250311_0933303331.jpg
  • Click to enlarge image img_20250311_110939450.jpg
  • Click to enlarge image img_20250311_120024104.jpg
  • Click to enlarge image img_20250311_123806256.jpg
  •  

Relacja ze szkolenia 30-godzinnego dla dorosłych pn. "Tworzenie dań kuchni bankietowej z wykorzystaniem nowoczesnych trendów", które odbyło się w dniach 28 luty - 02 marca 2025 r.

  • Click to enlarge image img-20250310-wa0026.jpg
  • Click to enlarge image img-20250310-wa0037.jpg
  • Click to enlarge image img-20250310-wa0039.jpg
  • Click to enlarge image img-20250310-wa0040.jpg
  • Click to enlarge image img-20250310-wa0045.jpg
  • Click to enlarge image img-20250310-wa0055.jpg
  •  

Relacja ze szkolenia 30-godzinnego dla dorosłych pn. "Przyrządzanie kawy i koktajli z wykorzystaniem nowoczesnych technik", które odbyło się w dniach 05-07 marca 2025 r.

Szkolenie poprowadził Pan Mariusz Grzesik.

  • Click to enlarge image img-20250310-wa0000.jpg
  • Click to enlarge image img-20250310-wa0001.jpg
  • Click to enlarge image img-20250310-wa0005.jpg
  • Click to enlarge image img-20250310-wa0008.jpg
  • Click to enlarge image img-20250310-wa0011.jpg
  • Click to enlarge image img-20250310-wa0066.jpg
  •  

Strona 2 z 10

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
edytuj
logo BCU
Niepubliczne Branżowe Centrum Umiejętności w dziedzinie gastronomii
i kelnerstwa w Tarnowie
Izba Rzemieślnicza oraz Małej i Średniej Przedsiębiorczości
ul. Jana Kochanowskiego 32, 33-100 Tarnów
517 710 564
tarnow@bcu-gastronomia.pl
Szkolenia
Harmonogram szkoleń
Zapisy
Relacje z przeprowadzonych szkoleń
Dodatkowe informacje
Deklaracja dostępności
Mapa strony
Polityka prywatności
Statut BCU
Copyright 2024 © Niepubliczne Branżowe Centrum Umiejętności w dziedzinie gastronomii i kelnerstwa w Tarnowie. Wszelkie prawa zastrzeżone. Realizacja: perfekcyjneStrony.pl