Przejdź do menu
Przejdź do treści
Przejdź do kontaktu
A
A+
A++
Szukaj
Szukaj
Strona Główna
Aktualności
O BCU
Ogólne informacje
Co nas wyróżnia?
Kogo szkolimy?
Obszary działalności
Rada BCU
Opinie i recenzje
Artykuły
Konkurs
Baza wiedzy BCU
Turniej kulinarny
Turniej kelnerski
Szkolenia
Rodzaje szkoleń
Harmonogram szkoleń
Rekrutacja
Relacje z przeprowadzonych szkoleń
Zgłoszenie na szkolenie
Kontakt
Niepubliczne Branżowe Centrum Umiejętności w dziedzinie gastronomii i kelnerstwa w Tarnowie
O BCU
Artykuły
Podstrony
Podstrony
Relacja ze szkolenia 30-godzinnego dla dorosłych pn. "Tworzenie dań kuchni bankietowej z...
Relacja ze szkolenia 30-godzinnego dla osób dorosłych pn. " Przygotowanie pizzy włoskiej w...
Relacja ze szkolenia 30-godzinnego dla dorosłych pn. "Tworzenie dań kuchni bankietowej z...
Relacja ze szkolenia 30-godzinnego dla osób dorosłych pn. " Przygotowanie pizzy włoskiej w...
Relacja ze szkolenia 30-godzinnego dla dorosłych pn. "Tworzenie dań kuchni bankietowej z...
Relacja ze szkolenia 30-godzinnego dla dorosłych pn. "Tworzenie dań kuchni bankietowej z...
Strona 1 z 10
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10