Przejdź do menu Przejdź do treści Przejdź do kontaktu
  • A
  • A+
  • A++
facebook linked in flaga polski  flaga polski
  • Strona Główna
  • Aktualności
  • O BCU
    • Ogólne informacje
    • Co nas wyróżnia?
    • Kogo szkolimy?
    • Obszary działalności
    • Rada BCU
    • Opinie i recenzje
    • Artykuły
    • Konkurs
    • Baza wiedzy BCU
    • Turniej kulinarny
    • Turniej kelnerski
  • Szkolenia
    • Rodzaje szkoleń
    • Harmonogram szkoleń
    • Rekrutacja
    • Relacje z przeprowadzonych szkoleń
  • Zgłoszenie na szkolenie
  • Kontakt
  • Strona Główna
  • Aktualności
  • O BCU
    • Ogólne informacje
    • Co nas wyróżnia?
    • Kogo szkolimy?
    • Obszary działalności
    • Rada BCU
    • Opinie i recenzje
    • Artykuły
    • Konkurs
    • Baza wiedzy BCU
    • Turniej kulinarny
    • Turniej kelnerski
  • Szkolenia
    • Rodzaje szkoleń
    • Harmonogram szkoleń
    • Rekrutacja
    • Relacje z przeprowadzonych szkoleń
  • Zgłoszenie na szkolenie
  • Kontakt
Strona główna
  1. Niepubliczne Branżowe Centrum Umiejętności w dziedzinie gastronomii i kelnerstwa w Tarnowie
  2. O BCU
  3. Artykuły
  4. Podstrony

Podstrony

Relacja ze szkolenia 30-godzinnego dla osób dorosłych pn. Tworzenie dań kuchni bankietowej z wykorzystaniem nowoczesnych trendów Termin szkolenia: 21.07.2025 r. – 23.07.2025 r.
Relacja ze szkolenia 30-godzinnego dla dorosłych pn. "Tworzenie dań kuchni bankietowej z...
Relacja ze szkolenia 30-godzinnego dla osób dorosłych pn. Przygotowywanie pizzy włoskiej w oparciu o najnowsze trendy Termin szkolenia: 14.07.2025 r. – 16.07.2025 r.
Relacja ze szkolenia 30-godzinnego dla osób dorosłych pn. " Przygotowanie pizzy włoskiej w...
 Relacja ze szkolenia 30-godzinnego dla osób dorosłych pn.  Tworzenie dań kuchni bankietowej z wykorzystaniem nowoczesnych trendów. Termin szkolenia: 4.07.2025 r. – 6.07.2025 r.
Relacja ze szkolenia 30-godzinnego dla dorosłych pn. "Tworzenie dań kuchni bankietowej z...
Relacja ze szkolenia 30-godzinnego dla osób dorosłych pn.
Relacja ze szkolenia 30-godzinnego dla osób dorosłych pn. " Przygotowanie pizzy włoskiej w...
Relacja ze szkolenia 30-godzinnego dla osób dorosłych pn. Tworzenie dań kuchni bankietowej z wykorzystaniem nowoczesnych trendów Termin szkolenia: 9.06.2025 r. – 11.06.2025 r.
Relacja ze szkolenia 30-godzinnego dla dorosłych pn. "Tworzenie dań kuchni bankietowej z...
Relacja ze szkolenia 30-godzinnego dla dorosłych pn.
Relacja ze szkolenia 30-godzinnego dla dorosłych pn. "Tworzenie dań kuchni bankietowej z...

Strona 1 z 10

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
edytuj
logo BCU
Niepubliczne Branżowe Centrum Umiejętności w dziedzinie gastronomii
i kelnerstwa w Tarnowie
Izba Rzemieślnicza oraz Małej i Średniej Przedsiębiorczości
ul. Jana Kochanowskiego 32, 33-100 Tarnów
517 710 564
tarnow@bcu-gastronomia.pl
Szkolenia
Harmonogram szkoleń
Zapisy
Relacje z przeprowadzonych szkoleń
Dodatkowe informacje
Deklaracja dostępności
Mapa strony
Polityka prywatności
Statut BCU
Copyright 2024 © Niepubliczne Branżowe Centrum Umiejętności w dziedzinie gastronomii i kelnerstwa w Tarnowie. Wszelkie prawa zastrzeżone. Realizacja: perfekcyjneStrony.pl