Site map
Menu ENG
- Home
- News
- Udział BCU w Międzynarodowych Targach HORECA®, GASTROFOOD® i ENOEXPO®
- Wzmocnienie współpracy BCU z szkołami branżowymi z całej Polski
- Branżowe Centrum Umiejętności na Eko Gali: W Tętnie Nowych Trendów Ekologicznych
- Prezentacja obszaru II działalności
- Partnerstwo z Polską Akademią Sztuki Kulinarnej w Projekcie Branżowego Centrum Umiejętności w dziedzinie gastronomii i kelnerstwa
- Warsztaty wspierające wejście uczniów z niepełnosprawnościami na rynek pracy
- Kawa z BCU!
- Branżowe Centrum Umiejętności: Wyzwanie Talentów Zawodowych w Praktyce
- Odkrywanie Tajników Kuchni Śródziemnomorskiej
- Specjalna Edycja Chefs Only - "Poznaj innowacje 2024: Nowoczesna kuchnia roślinna i alternatywna" w Ustce
- III Obszar BCU: Działalność Innowacyjno-Rozwojowa
- Kształtowanie Przyszłości Gastronomii i Kelnerstwa
- Dni Otwarte w Zespole Szkół Technicznych i Artystycznych w Lesku: Podkreślenie Znaczenia Edukacji Gastronomicznej
- Prezentacja Innowacji w Gastronomii i Kelnerstwie w Specjalnym Ośrodku Szkolno-Wychowawczym nr 2 w Przemyślu
- GPT Warsztaty Interaktywne w Zespole Szkół Gastronomiczno-Usługowych w Chorzowie: Współpraca na Rzecz Edukacji Branżowej
- GPT Spotkanie z Nauczycielami i Uczniami Zespołu Szkół Agrotechnicznych im. W. Witosa w Ropczycach: Krok ku Innowacjom w Gastronomii
- Inauguracja Posiedzenia Rady BCU
- Rozwijanie Talentów Zawodowych w Branżowym Centrum Umiejętności
- Interaktywne Spotkanie w Zespole Szkół Technicznych i Branżowych im. Bohaterów Westerplatte w Brzesku
- Branżowe Centrum Umiejętności – Odkrywamy Rzeczywisty Świat Gastronomii
- Dni Otwarte w Zespole Szkół Agro-Technicznych w Ropczycach
- Podsumowanie Panelu Dyskusyjnego BCU: "Roboty w Gastronomii – Przyszłość czy Zagrożenie?"
- Oficjalne Otwarcie Rady Branżowego Centrum Umiejętności
- XVIII Targi Edukacyjne „EDU Salon” w Rzeszowie: Zaangażowanie BCU w Promocję Gastronomii i Kelnerstwa
- Wielkanoc 2024
- III Etap Rekrutacji
- Zakończenie I Etapu rekrutacji w Branżowym Centrum Umiejętności
- Ogólnopolska Konferencja Inaugurująca działalność Niepublicznego Branżowego Centrum Umiejętności w dziedzinie gastronomii i kelnerstwa
- Festiwal Zawodów w Małopolsce 2024
- Otwarcie Regionalnego Centrum Innowacyjnych Technologii Produkcji, Przetwórstwa i Bezpieczeństwa Żywności (CIT) - połączenie nauki, innowacji i biznesu
- Małopolski Dzień Uczenia się - świętujmy razem 8 czerwca!
- Podsumowanie Panelu Dyskusyjnego BCU: "Przyszłość zawodowa w dziedzinie gastronomii i kelnerstwa." 04.06.2024 r.
- Sztuczna inteligencja w gastronomii – pomoc czy zagrożenie? Panel dyskusyjny z cyklu „BCU – Nowa rzeczywistość w trójkącie wiedzy”
- Synergia rozwoju, innowacji i wsparcia: przegląd działań Branżowego Centrum Umiejętności
- Jagodowa przyjemność - 2 lipca DZIEŃ JAGODZANKI
- Branżowe Szkolenia BCU: Przegląd Zrealizowanych Działań Edukacyjno – Szkoleniowych
- II Posiedzenie Rady BCU – 20 września 2024
- II posiedzenie Rady BCU: podsumowanie działań i plany na przyszłość
- Zakończenie II etapu rekrutacji w Branżowym Centrum Umiejętności
- Ogólnopolski Branżowy Konkurs Umiejętności w kategorii Kucharz oraz Kelner „Smakuj Przyszłość z BCU”
- Lista uczestników finału Ogólnopolskiego Branżowego Konkursu Umiejętności w kategorii Kucharz oraz Kelner „Smakuj Przyszłość z BCU”
- Finał Ogólnopolskiego Branżowego Konkursu Umiejętności w BCU – Podsumowanie
- Świąteczne Życzenia od Branżowego Centrum Umiejętności w Dziedzinie Gastronomii i Kelnerstwa
- Ogólnopolskie turnieje kulinarny i kelnerski w BCU – trwa nabór zgłoszeń
- III Posiedzenie Rady BCU – 20 marca 2025
- Warsztaty integracyjno-wspierające
- Lista uczestników Ogólnopolskiego Turnieju Kulinarnego dla uczniów szkół pn. „Smakuj Przyszłość z BCU”
- Lista uczestników Ogólnopolskiego Turnieju Kelnerskiego dla uczniów szkół pn. „Smakuj Przyszłość z BCU”
- Lista placówek oświatowych zakwalifikowanych do II części eliminacji do finału Ogólnopolskiego Turnieju Kelnerskiego dla uczniów szkół pn. „Smakuj Przyszłość z BCU”.
- Lista placówek oświatowych zakwalifikowanych do II części eliminacji do finału Ogólnopolskiego Turnieju Kulinarnego dla uczniów szkół pn. „Smakuj Przyszłość z BCU”.
- III posiedzenie Rady BCU – podsumowanie działań i plany na kolejne miesiące
- Warsztaty integracyjno-wspierające
- Warsztaty integracyjno-wspierające - Warszawa
- Lista placówek oświatowych zakwalifikowanych do finału Ogólnopolskiego Turnieju Kulinarnego dla uczniów szkół pn. „Smakuj Przyszłość z BCU”.
- Lista placówek oświatowych zakwalifikowanych do finału Ogólnopolskiego Turnieju Kelnerskiego dla uczniów szkół pn. „Smakuj Przyszłość z BCU”.
- Podsumowanie I kwartału 2025 roku – działania edukacyjno-szkoleniowe BCU w Tarnowie
- Aktualizacja Listy placówek oświatowych zakwalifikowanych do finału Ogólnopolskiego Turnieju Kelnerskiego dla uczniów szkół pn. „Smakuj Przyszłość z BCU”
- Życzenia wielkanocne od zespołu Branżowego Centrum Umiejętności
- Warsztaty integracyjno-wspierające - Bolesławiec
- Ogólnopolski Turniej Kulinarny „Smakuj Przyszłość z BCU” – finał pełen profesjonalizmu i pasji
- Finał Ogólnopolskiego Turnieju Kelnerskiego „Smakuj Przyszłość z BCU” – profesjonalizm, kreatywność i nowoczesne podejście do zawodu
- About us
- Courses
- Registration for courses
- Contact
- Area I
- Area II
- Area III
- Area IV