Relacja ze szkolenia 30-godzinnego dla osób dorosłych pn. "Tworzenie dań kuchni bankietowej z wykorzystaniem nowoczesnych trendów", które odbyło się w dniach 20-22 stycznia 2025 r.
Szkolenie poprowadził Pan Mateusz Płodzień.
Relacja ze szkolenia 15-godzinnego dla nauczycieli pn. "Przygotowywanie deserów restauracyjnych", które miało miejsce w dniach 16 - 17 stycznia 2025 r. Szkolenie poprowadził Pan Konrad Korszla
Relacja ze szkolenia 30-godzinnego dla osób dorosłych pn. "Przyrządzanie kawy z wykorzystaniem technik art-cafe” które odbyło się w dniach 13 – 15 sycznia 2025 r.
Szkolenie poprowadził Pan Mariusz Grzesik
Relacja ze szkolenia 30-godzinnego dla osób dorosłych pn. "Tworzenie dań kuchni bankietowej z wykorzystaniem nowoczesnych trendów", które odbyło się w dniach 13-15 stycznia 2025 r.
Szkolenie poprowadził Pan Mateusz Płodzień.
Relacja ze szkolenia 30-godzinnego dla osób dorosłych pn. "Tworzenie dań kuchni bankietowej z wykorzystaniem nowoczesnych trendów", które odbyło się w dniach 02-04 grudnia 2024 r.
Szkolenie poprowadził Pan Mateusz Płodzień.
Relacja ze szkolenia 15-godzinnego dla uczniów pn. "Tworzenie dań kuchni bankietowej z wykorzystaniem nowoczesnych trendów", które odbyło się w dniach 07-08 stycznia 2025 r.